Onze ICT Diensten.

Website ontwikkeling

Uw eigen website beheren. Geschikt voor mobiele apparaten.

Webapplicaties | CMS

Zelf e-mail campagnes opzetten, online foto albums maken, online enquettes etc.

Overige ICT diensten

Strategisch ICT Advies | Netwerkbeheer | Documentmangement.

Fotografie

Website fotografie, exterieur- en interieur fotografie & sportfotografie.

Our skills

We zijn een veelzijdig IT bedrijf met langdurige ICT ervaring. Ons primaire doel is organisaties ondersteunen op het gebied van ICT.

Het uitgangspunt is dat onze klanten, zelf zonder technische kennis, aan hun online communicatie eisen kunnen voldoen.

Waar kunnen wij u bij ondersteunen

Online Communicatie:

Webdesign | Webapplicaties | CMS

Na oplevering kunt u meer dan alleen uw eigen website up-to-date houden. Met onze webapplicaties kunt u bijvoorbeeld zelf e-mail campagnes beheren: nieuwsbrieven maken en versturen, nieuwe webpagina's maken of bewerken en foto albums publiceren. Online onderzoek d.m.v. enquettes, blogging. Informeer naar de vele mogelijkheden. Onze websites zijn full responsive en dus geschikt voor mobiele apparaten. 

Interne Communicatie: 

Documentmanagement | Communicatie in eigen huisstijl | Paperless Office

Een documentmanagementsysteem is onmisbaar voor organisaties waar digitale informatie (regelmatig) wordt gedeeld, herzien en/of aangevuld. Met het juiste softwaresysteem voor documentmanagement zorgt u ervoor dat u uw documenten volledig webgebaseerd kunt maken, beoordelen en autoriseren. Op deze manier zorgt u voor een consistente borging van uw documenten en heeft u altijd de meest actuele versie beschikbaar. Wij hebben ruime ervaring met kwaliteitsmanagement & kennismanagement. Vraag vrijblijvend naar onze (online) demo!

Huistijl: eenduidige uitstraling communicatie. Met 1 klik uw correspondentie (brieven, offertes, mails etc.) voorzien met uw eigen huistijl en een gepersonaliseerde email handtekening. Een must voor het digitaliseren van correspondentie (paperless office) en digitale document uitwisseling (email).

Strategisch IT Advies:

Inrichting netwerk en IT diensten 

Wij brengen informatie behoeften (informatieplanning) van organisaties in kaart en vertalen de algemene organisatiestrategie naar informatie- en automatiseringbeleid. Wij beantwoorden complexe vraagstukken. Het uitgangspunt hierbij is een doelmatige inzet van ICT middelen en lagere kosten; outcoursing van IT-taken en processen of juist niet . Met onze expertise adviseren wij u graag wat dit voor uw organisatie inhoudt. 

Systeembeheer op maat:

Operationeel Netwerkbeheer

Wij zijn gespecialiseerd in operationeel netwerkbeheer, systeembeheer en werkplekbeheer. Als betrouwbaar ICT dienstverlever zorgen wij ervoor dat de IT processen en diensten waar uw organisatie gebruik van maakt veilig zijn en een hoge toegangkelijkheid hebben. Hierbij zijn wij full-time inzetbaar of assisteren wij op project basis tijdens piekbelasting het bestaand IT personeel.

Overige Diensten:

Fotografie online promotie

U bent op zoek naar een productfotograaf die uw product de aandacht geeft die het verdient. Een fotograaf die de unieke eigenschappen van het product naar voren doet komen. Iemand die door middel van doordachte compositie en complexe nabewerkingstechnieken een beeld kan creëren waar uw doelgroep door getriggerd wordt. Wij zijn gespecialiseerd in online product fotografie, exterieur- & interieur fotografie. Ook doen wij aan sportfotografie.

 

  • Uitleg CMS

Een content-beheersysteem of contentmanagementsysteem | CMS (inhoudbeheersysteem) is een softwaretoepassing, meestal een webapplicatie, die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren (contentmanagement). Een functionaliteit van een CMS is dat gegevens zonder lay-out (als platte tekst) kunnen worden ingevoerd, terwijl de gegevens worden gepresenteerd aan bezoekers met een lay-out door toepassing van sjablonen. Een CMS is vooral van belang voor websites waarvan de inhoud regelmatig aanpassing behoeft, en de inhoud in een vaste lay-out wordt gepresenteerd aan bezoekers. De meeste bedrijven gebruiken voor hun website tegenwoordig een CMS. Een bekende variatie op het CMS is bijvoorbeeld de weblog.

  • Uitleg Responsive Webdesign

Responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij de web developer streeft naar een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten (van desktop computerschermen tot mobiele telefoons). Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface.

  • Uitleg Documentmanagement

Een documentmanagementsysteem (DMS) of documentbeheersysteem is over het algemeen een opslagplaats of repository waarin beschrijvende metadata van documenten worden opgeslagen die makkelijk zijn terug te vinden aan de hand van de kenmerken zoals auteur, naam, omschrijving, datum, categorie en status. De documenten zelf kunnen ook in de database worden opgeslagen, of op een beveiligde (netwerk) locatie die via de database toegankelijk is.

Documentbeheersystemen worden gebruikt om de documenten elektronisch op te slaan en daarmee te voldoen aan wet- en regelgeving, zoals: ISO 9001 cerificering

Het documentbeheersysteem wordt vaak ontsloten door een desktoptoepassing of webtoepassing (via intranet of internet). Ook worden er rapportageprogramma's gebruikt die overzichten van de documenten genereren.

Versiebeheer is handig wanneer een document regelmatig wordt aangepast. Lezers van het document willen dan weten of er een aanpassing in het document is aangebracht, welke dat is en door wie het is aangebracht. Lezers kunnen actuele versies met vorige versies van documenten vergelijken en deze (indien voldoende rechten) herstellen door bijvoorbeeld het 'terugzetten' van een vorige versie.

Documentmanagement wordt op operationeel niveau anders toegepast dan op beleidsniveau. Op operationeel niveau ligt de nadruk vaak op routering van documenten, status en integratie met bedrijfsprocessen. Op beleidsniveau is het documentbeheer vaak losser georganiseerd om creativiteit en het gezamenlijk ontwikkelen (collaborative editing) van documenten te faciliteren.

Indexeren is het identificeren van termen die beschrijvend zijn voor een document. Dit kan geautomatiseerd gebeuren of handmatig. Wanneer er sprake is van full text-zoeken mogelijkheid, dan is de tekst op de gescande afbeeldingen herkend (middels OCR) en als metadata te gebruiken. Dit is een vorm van automatisch indexeren. Er wordt dan in mindere mate onderscheid gemaakt tussen inhoudelijk indexeren (op onderwerpen) en formeel indexeren (op kenmerken zoals auteur, vorm en publicatiedatum).

Enkele voordelen van het gebruik van versiebeheer is dat er geen noodzaak is om oudere versies als afzonderlijke documenten te bewaren, waardoor er minder snel misverstanden zullen ontstaan over wat nu de actuele versie is. Bovendien kost versiebeheer minder opslagruimte dan het opslaan van de afzonderlijke documenten.

  • Uitleg Strategisch Advies

Informatie volgt!

Foto albums

  

 

Schrijf u in voor de DEMO nieuwsbrief

Contact

Woonplaats, The Netherlands Telefoonnummer | email